Pangasius s vinnou omáčkou a fazolkami
Fazolky uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka, potom je scedíme a necháme okapat.
Čerstvé filety pangasiuse omyjeme, osušíme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou. Rybí filety opečeme z obou stran na olivovém oleji dorůžova a uchováme na teple.
Připravíme si vinnou omáčku. Oloupanou cibuli a česnek jemně usekáme a necháme na oleji zesklovatět. Potom přilijeme bílé víno a vše vaříme tak dlouho, dokud se víno neodpaří. Omáčku
osolíme, opepříme, zalijeme smetanou a ponorným mixerem rozmixujeme do hladké konzistence. Nakonec omáčku ještě krátce povaříme.
Porce opečené ryby rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe fazolkami a přelijeme vinnou omáčkou. Pangasiuse s vinnou omáčkou a fazolkami podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem.
Porce opečené ryby rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe fazolkami a přelijeme vinnou omáčkou. Pangasiuse s vinnou omáčkou a fazolkami podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář