Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pangasius s vinnou omáčkou a fazolkami

3f555a545c_85505553_o2.jpg

 Fazolky uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka, potom je scedíme a necháme okapat.


Čerstvé filety pangasiuse omyjeme, osušíme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou. Rybí filety opečeme z obou stran na olivovém oleji dorůžova a uchováme na teple.

Připravíme si vinnou omáčku. Oloupanou cibuli a česnek jemně usekáme a necháme na oleji zesklovatět. Potom přilijeme bílé víno a vše vaříme tak dlouho, dokud se víno neodpaří. Omáčku
osolíme, opepříme, zalijeme smetanou a ponorným mixerem rozmixujeme do hladké konzistence. Nakonec omáčku ještě krátce povaříme.

Porce opečené ryby rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe fazolkami a přelijeme vinnou omáčkou. Pangasiuse s vinnou omáčkou a fazolkami podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář